محتوای مقاله ی 7 گام برای ایجاد یک برند شخصی متقاعد کننده و سودآور
جهت مطالعه این مقاله نیاز به 12 دقیقه دارید

در مقاله حاضر قرار است به شما بگوییم چه نکاتی را رعایت کنیم تا بتوانیم در خصوص برندسازی شخصی یا همان پرسونال برندینگ ، در ذهن مخاطب جا پیدا کنیم و به صورت ذهنی متقاعد کننده باشیم. به عنوان مشاور برندینگ شخصی به شما 7 گام برای ایجاد یک برند شخصی متقاعد کننده و سودآور را خواهم گفت

1. بنیان خود را بسازید

اولین گام برای ساختن برند شخصی‌تان، ایجاد یک بنیان است که بتوانید با اعتمادبه‌نفس و به‌صورت معتبر بر مبنای آن کار کنید. کلید اصلی در اینجا، اعتبار است.
این سوءبرداشت وجود دارد که ایجاد یک برند شخصی یعنی ساختن یک شخصیت. اما یک شخصیت، طبق تعریف، یک نما است، نه بازتاب حقیقی از اینکه چه کسی هستید. بنابراین موثق نیست.

برند شخصی شما نباید یک شخصیت غیر معتبر باشد. ایجاد برند به معرفی کردن خودتان به‌عنوان چیزی که نیستید ربطی ندارد. بلکه درباره نشان دادن خود واقعی شما به مخاطب و مشتری‌هایتان به‌صورت استراتژیک و هدفمند است. برند شخصی شما باید بازتابی واقعی از مهارت‌ها، علایق، ارزش‌ها، و باورهای شما باشد.

“شما می‌خواهید چیز خاصی را پیدا کنید که خودتان است و برند شما را مربوط به خودتان می‌کند. نمی‌توانید دروغ بگویید، باید واقعی باشد (اگرچه می‌تواند، و احتمالاً هم باید، کمی اغراق ‌شده باشد)”

پیا سیلوا

موجودی دارایی‌های برند فعلی خودتان را داشته باشید

برای ایجاد یک بنیان برند قوی، با گرفتن موجودی دارایی‌های ایجاد برند خود که در حال حاضر در اختیار دارید شروع کنید. تقاطع این دارایی‌ها جایی است که شما باید برند شخصی‌تان را بسازید.

[su_list icon=”icon: hand-o-left” icon_color=”#f0810a”]

  • مهارت‌ها و اعتبارات شما: در طول زندگی‌تان چه مهارت‌هایی کسب کرده‌اید؟ چه آموزش‌ها، اعتبارات، گواهی‌ها، یا پاداش‌هایی دریافت کرده‌اید؟
  • احساسات و علایق شما: به چه صنایع و موضوعاتی بیشتر علاقه دارید؟ احساسات شما در ارتباط با چیست؟
  • ارزش‌ها و باورهای هسته‌ای: برخی از مهم‌ترین ارزش‌های هسته شما چیست؟ به چه چیزی اعتقاد دارید؟ از چه چیزی حمایت می‌کنید؟ در مقابل چه چیزی می‌ایستید؟

[/su_list]

 

المان‌های کلیدی بنیان ایجاد برند شخصی شما

بعدازاینکه دارایی‌های برند فعلی خود را شناسایی کردید، گام بعدی شروع به کنار هم قرار دادن المان‌های کلیدی برند شخصی شماست. این‌ها به شما کمک می‌کند تا وقتی برند شخصی‌تان را می‌سازید، تصمیم‌های خود را هدایت کنید:

[su_list icon=”icon: hand-o-left” icon_color=”#f0810a”]

  • چشم‌انداز برند شما: می‌خواهید به چه چیزی معروف باشد؟ اگر به‌عنوان متخصص رجوع شونده دنیا در زمینه XYZ معروف باشید، آن زمینه چه خواهد بود؟
    مأموریت برند شما: چرا می‌خواهید یک برند شخصی بسازید؟ هدفتان چیست؟ می‌خواهید روی چه چیزی تأثیر بگذارید؟ می‌خواهید به چه چیزی برسید؟
    پیام برند شما: پیام کلیدی که می‌خواهید با آن ارتباط برقرار کنید چیست؟ می‌خواهید در محتوایتان و در بازارتان به‌طور مکرر روی چه پیامی تأکید کنید؟ اگر بتوانید فقط یک توصیه به مخاطب خود داشته باشید، آن توصیه چه خواهد بود؟
    شخصیت برند شما: برخی از ویژگی‌ها و رفتارهای شخصی که می‌توانید به برند خود نسبت دهید چیست؟ آیا می‌خواهید خیلی مرتب و حرفه‌ای دیده شوید، یا شاید عجیب و ماجراجو؟

[/su_list]

 

“یک برند خوب با فهمیدن اینکه چه کسی هستید، از چه چیزی حمایت می‌کنید، فهمیدن جایگاهتان در بازار، و فهمیدن موقعیتتان شروع می‌شود. ادراکی که باید ایجاد کنید تا موردقبول مخاطب هدفی باشید که سعی دارید رضایتش را جلب کنید چیست؟”
رپرز

2. مخاطب هدف خود را انتخاب کنید

یکی از بزرگ‌ترین اشتباهاتی که ممکن است هنگام ایجاد برند خودتان مرتکب شوید این است که تلاش کنید موردقبول همه باشید. در واقعیت، همه مشتری ایدئال شما نیستند.
برای جذب مشتری‌های عالی، شما باید کسانی که تمایلی به کار با آن‌ها ندارید را دور کنید. این یعنی شناسایی یک مخاطب هدف خاص و ایجاد برندی که برای آن‌ها جذاب باشد.
این امر ممکن است متناقض به نظر برسد؛ اما اگر تلاش کنید که همه دوستتان داشته باشند، هیچ‌کس را جذب نخواهید کرد.

شما باید قطبی شوید تا بارز شوید. همه کسانی که پیام شما را می‌بینند یا شما او را می‌بینید مثل شما نیستند یا شما را دوست ندارند، و این هیچ اشکالی ندارد. برای ساختن یک کسب‌وکار موفق نیازی نیست با همه ارتباط برقرار کنید. فقط کافی است به مشتری‌های عالی خودتان برسید.

“برای داشتن یک برند شخصی موفق، شما باید طرفدار چیزی باشید، به راه معینی برای انجام کارها باور داشته باشید، و با افتخار با آن باورها از پلتفرم خود ارتباط برقرار کنید. برندهایی که این‌طور نیستند، پاسخ بی‌میلی از مخاطب دریافت می‌کنند و از خود می‌پرسند چرا مخاطبانشان با تلاش‌های آن‌ها تحریک نمی‌شوند.”
اماندا باند

یک تجربه ارزشمند که ما توصیه می‌کنیم، ایجاد پروفایل مخاطب عالی شماست (گاهی اوقات آواتار مشتری هم خوانده می‌شود). هر چه بیشتر درباره مشتری عالی خود بدانید، من‌جمله تمایلات و چالش‌های آن‌ها، بیشتر برای ایجاد محصولات و خدماتی که آن‌ها درواقع بدان نیاز دارند آماده خواهید بود.

 

در اینجا چند سؤال آورده شده است که به شما کمک می‌کند پروفایل مشتری عالی خود را توسعه دهید:

[su_list icon=”icon: hand-o-left” icon_color=”#f0810a”]

  • جمعیت‌شناسی : سن، جنسیت، تحصیلات، وضعیت تأهل، درآمد، شغل، … آن‌ها چیست؟
  • تمایلات و انگیزه‌ها : ویژگی مطلوب آن‌ها چیست؟ رؤیاها، اهداف، و انگیزه‌های آن‌ها چیست؟
  • نقاط درد و چالش‌ها : با چه چیزی دست‌وپنجه نرم می‌کنند؟ چه چیزی مانع رسیدن آن‌ها به اهدافشان می‌شود؟

[/su_list]

برای یادگیری بیشتر درباره چگونگی ایجاد پروفایل مشتری عالی‌تان به راهنمای هاب اسپات برای ایجاد یک شخصیت خریدار دقیق مراجعه کنید.

“بنیان یک برند شخصی قوی این است که چقدر خوب مخاطب خود و مشکلاتشان را بفهمید. شما می‌توانید تعریف کنید چرا آن مشکلات برایتان مهم است و چگونه آن‌ها را حل می‌کنید. این همان چیزی است که به خاطرش به خاطر سپرده خواهید شد.”
کایل گری

3. یک پیشنهاد غیرقابل مقاومت بدهید

برای ایجاد یک برند شخصی سودآور، شما باید چیزی برای فروش به مخاطب هدف خود داشته باشید. شما به یک پیشنهاد غیرقابل مقاومت نیاز دارید که به مخاطب شما کمک کند یک مشکل خاص را حل کند یا به یک نتیجه خاص دست یابد.

بسیاری از کارآفرینان این اشتباه را می‌کنند که محصول یا سرویسی ایجاد می‌کنند که خودشان می‌خواهد، فقط برای اینکه کشف کنند آیا کس دیگری آن را می‌خواهد یا حاضر است برای آن پول بپردازد.

به همین دلیل است که شناسایی مشتری عالی قبل از ایجاد یک محصول یا سرویس خیلی مهم است. وقتی شما دقیقاً می‌دانید می‌خواهید به چه کسی کمک کنید، می‌توانید پیشنهادی بدهید که راه‌حل عالی برای آن‌ها باشد.

چگونه پیشنهادی بدهید که مشتری‌هایتان دوست داشته باشند

نخستین گام برای ارائه یک پیشنهاد غیرقابل مقاومت، قرار دادن خودتان به‌عنوان یک متخصص است، نه یک عامه. به مشتری‌هایتان قول یک نتیجه خیلی خاص را بدهید، و یک پیشنهاد تخصصی طراحی کنید که به آن‌ها کمک کند به آن نتیجه برسند. یک پیشنهاد عمومی با یک وعده مبهم قطعاً غیرقابل مقاومت نیست.

سپس اشتراکات بین چیزی که شما دوست دارید، کاری که بهتر انجام می‌دهید، و آنچه مشتری‌های ایده آلتان بیشتر می‌خواهند را پیدا کنید. سپس پیشنهادی بدهید که در تقاطع این معیارها قرار دارد. ما این را فرمول پیشنهاد غیرقابل مقاومت می‌خوانیم.

فرمول پیشنهاد غیرقابل مقاومت

آنچه دوست دارید انجام دهید + آنچه بهتر انجام می‌دهید + آنچه مخاطبتان بیشتر می‌خواهد = پیشنهاد غیرقابل مقاومت

بعدازاینکه پیشنهاد غیرقابل مقاومت داشتید، باید بتوانید آن را به‌صورت شفاف برای مخاطب خود بیان کنید. در اینجا دو سؤال آورده شده است که شما باید بتوانید مفید و مختصر به آن‌ها جواب دهید:

[su_list icon=”icon: hand-o-left” icon_color=”#f0810a”]

  • چه‌کار می‌کنید؟ پاسخ شما به این سؤال، گزاره ارزش شماست. ارزشی که شما در مقابل پرداخت هزینه برای مشتری‌هایتان فراهم می‌کنید چیست؟
  • چطور این کار را می‌کنید؟ به فرآیند، محصول، یا سرویس خود یک نام منحصربه‌فرد بدهید. وقتی یک نام منحصربه‌فرد به آن دادی، بلافاصله از هر پیشنهاد رقیبی که نتیجه مشابه می‌دهد متمایز خواهد شد.

[/su_list]

مثلاً نیکولاس کازمیچ ، یک استراتژیست تبلیغات فیس‌بوک، به کسب‌وکارها کمک می‌کند تا با جذب مشتری‌های بیشتر با استفاده از تبلیغات فیس‌بوک، درآمدشان را به‌سرعت ارتقا دهند. این کاری است که او انجام می‌دهد. برای کمک به او جهت متمایز شدن در بین هزاران متخصص تبلیغات فیس‌بوک دیگر که همین کار را می‌کنند، او یک فرآیند اختصاصی توسعه داد و یک نام منحصربه‌فرد به آن داد: “تناسب متنی “.

در اینجا یک اسکرین شات از صفحه خانه وب‌سایت او آمده است که کاری که انجام می‌دهد، به‌گونه‌ای که از رقبایش متمایز باشد، را توصیف می‌کند:

 

 

 

“مردم باید بدانند شما چه کسی هستید و به راحت‌ترین شکل ممکن بفهمند چه‌کار می‌کنید. بگذارید ساده باشد. شما باید بتوانید برند خودتان را با 5 کلمه یا کمتر بیان کنید.”
گرانت کاردون

4. وب‌سایت شخصی خود را بهینه کنید

داشتن یک وب‌سایت شخصی، یک جزء مهم در ایجاد یک برند شخصی است. داشتن حضور قوی در رسانه اجتماعی هم مهم است، اما شما کنترل هیچ‌یک از پلتفرم‌های اجتماعی که در آن حضور دارید را در اختیار ندارید و یا مالک آن‌ها نیستید. وب‌سایت شما پلتفرمی است که مالک آن هستید و آن را کنترل می‌کنید، و در بسیاری از موارد بازدید از وب‌سایتتان یکی از گام‌هایی است که مخاطب هدف شما به سمت مشتری شما شدن برمی‌دارد.

تأثیرات اول خیلی مهم است. وقتی مخاطبان هدف شما وب‌سایت شخصی‌تان را می‌بینند، باید بلافاصله بتواند بفهمند شما چه کسی هستید و چطور می‌توانید به آن‌ها کمک کنید. آن‌ها باید حس کنند که به‌جای درستی آمده‌اند. اگر این امر طی چند ثانیه رخ ندهد، بیشتر بازدیدکنندگان وب‌سایتتان را ترک می‌کنند.

شاید مهم‌تر این است که وب‌سایت شما باید طوری بهینه شود که بازدیدکننده‌های عادی را به مشتری‌های پرداخت‌کننده تبدیل کند. برای محقق شدن این امر به چندین المان کلیدی نیاز است، و بیشتر آن‌ها به صفحه خانه شما تعلق دارند.

المان‌های کلیدی صفحه خانه وب‌سایت شما

یک لوگوی حرفه‌ای: از یک طراح بخواهید نام شما را به یک لوگوی حرفه‌ای تبدیل کند. اگر به دنبال یک سرویس طراحی گرافیکی هستید، ما چندین مورد از آن‌ها را در لیست ابزارهای برتر کسی و کار آنلاین در اینجا پیشنهاد می‌کنیم.

گزاره ارزش شما: مطمئن شوید که گزاره ارزش (به چه کسی کمک می‌کنید و چگونه به آن‌ها کمک می‌کنید) شما بلافاصله در صفحه خانه شما، ترجیحاً در بالای صفحه، نشان داده شود.

عکاسی حرفه‌ای: از یک عکاس بخواهید تا چندین عکس از شما بگیرد. از این عکس‌ها در وب‌سایت خود و نیز برای پروفایل‌های رسانه اجتماعی‌تان استفاده کنید.

مدرک اجتماعی (رسانه، گواهی) : لوگوهایی از هرگونه انتشارات یا خروجی رسانه‌ای که در آن ویژگی دارید، و نیز گواهی‌هایی از مشتری‌ها اضافه کنید.

یک تماس برای پاسخ شفاف : به بازدیدکننده وب‌سایتتان یک گام بعدی شفاف بدهید، چه اتصال به لیست ایمیل شما باشد، چه ثبت‌نام برای یک وبینار رایگان، و یا اپلای برای یک مشاوره رایگان.
یکی از بهترین مثال‌های وب‌سایت برند شخصی از دوستمان جینین بلکول است. در اینجا اسکرین شاتی از صفحه خانه پیج وب او آورده شده است، که حاوی تمامی المان‌های فوق‌الذکر ‌است:

صفحات مهم دیگر برای یک وب‌سایت برند شخصی

علاوه بر صفحه خانه ما، صفحات مهم دیگری هم در اینجا آورده شده است که وب‌سایت برند شخصی شما باید داشته باشد:

صفحه درباره ما : داستان شخصی خود را به اشتراک بگذارید. چگونه وارد این صنعت شدید؟ چه تجربیات و اعتباراتی دارید؟ به چه کسی کمک می‌کنید؟ چگونه به آن‌ها کمک می‌کنید؟ چرا این کار را می‌کنید؟ برای دیدن مثالی از یک صفحه ارتباط با ما که به‌خوبی نوشته شده است، ما توصیه می‌کنیم صفحه وب کریس داکر را در اینجا چک کنید. در اینجا یک اسکرین شات فقط از بخشی از صفحه “درباره ما” او آورده شده است، که در آن داستان شخصی‌اش را به اشتراک گذاشته است:

محصولات/خدمات : کاری کنید که بازدیدکنندگان وب‌سایت به‌راحتی مشتری شوند. هرگونه محصول، برنامه، یا سرویسی که برای فروش دارید را همراه با لینکی که اطلاعات بیشتری درباره آن‌ها یا خرید آن‌ها (بسته به اینکه فرآیند فروش شما برای هرکدام چیست) می‌دهد را لیست کنید.
مثلاً در صفحه “با ما کار کن” سانی لناردوزی ، او چندین منوی کشویی دارد که اطلاعات بیشتر درباره پیشنهادهای متنوعش فراهم می‌کند، من‌جمله منابع رایگان، برنامه‌های هدایت‌کننده و دوره‌های آنلاین

محتوا و/یا منابع رایگان : پست‌های وبلاگ، اپیزودهای پادکست، ویدئوهای مفید، یا لیست‌هایی از منابعی که ایجاد کرده‌اید یا پیشنهاد داده‌اید.

صفحه تماس با ما: به بازدیدکنندگان وب‌سایتتان راه معینی برای ارتباط با خودتان بدهید. بسته به اینکه چرا با شما ارتباط دارند، به آن‌ها روش‌های مختلفی برای تماس با شما بدهید (ایمیل، رسانه اجتماعی، غیره). یکی از بهترین صفحات “تماس با ما” که دیده‌ایم، از لویس هوز است. او برای کمک به سازمان‌دهی درخواست‌های تماس ورودی، فرم‌های تماس مختلفی برای انواع مختلف درخواست‌ها دارد:

“وقتی برندی می‌سازید که 100% مبتنی بر شماست، بنیان را بر سرمایه‌گذاری در اقیانوس آبی خودتان قرار دهید – فضایی که در آن می‌توانید در یک موقعیت بازار بدون بحث کار، عاری از نیروهای رقابتی سنتی، کار کنید – چون هیچ‌یک از رقبای شما نمی‌توانند همه چیزهایی که منحصر به شماست را تقلید کنند.”
پائول راموندو

5. استراتژی محتوا داشته باشید

ایجاد و توزیع محتوای رایگان یکی از مؤثرترین راه‌ها برای ایجاد برندتان و به دست آوردن مخاطب هدفتان است. به‌جای تلاش برای اینکه مخاطبتان را متقاعد کنید که می‌توانید به او کمک کنید، محتوایی ایجاد کنید که درواقع به آن‌ها کمک کند. این کار، اعتماد به وجود می‌آورد و به موقعیت دهی شما به‌عنوان یک متخصص و مقتدر در صنعتتان کمک می‌کند.

این تصادفی نیست که بیشتر برندهای شخصی موفق امروز (مثلاً گرنت کاردان ، ماری فورلئو ، گری وانرچاگ ) مقادیر زیادی محتوای آنلاین منتشر می‌کنند که به ایجاد مخاطب و پرورش آن کمک می‌کند.

ایجاد یک استراتژی محتوا برای برند شخصی‌تان

برای ایجاد یک استراتژی محتوا برای برند شخصی‌تان، از ایجاد لیستی از همه موضوعات بالقوه که می‌تواند برای مخاطب هدف شما مفید باشد شروع کنید. برنامه‌ریز کلیدواژه گوگل، بازسومو ، و پاسخ به عموم همگی ابزارهای خوبی برای انجام تحقیق کلیدواژه و کشف موضوعات محبوب است.
بعدازاینکه لیستی از موضوعات برای ایجاد محتوا داشتید، گام بعدی این است که تصمیم بگیرید چه نوع محتوایی می‌خواهید ایجاد کنید و می‌خواهید کجا آن محتوا را منتشر کنید.

انواع رایج محتوا

[su_list icon=”icon: hand-o-left” icon_color=”#f0810a”]

  • • متن / مقاله
  • • ویدئو
  • • پادکست
  • • وبینار
  • • دوره‌های آنلاین
  • • راهنمای PDF، چک‌لیست، صفحه کار
  • • اینفوگرافیک
  • • نمایش اسلاید
  • • مطالعه موردی
  • [/su_list]
  • رسانه‌های رایج محتوا:

[su_list icon=”icon: hand-o-left” icon_color=”#f0810a”]

  • • وبلاگ/وب‌سایت خودتان
  • • دایرکتوری‌های پادکست (آیتیونز ، استیچر ، غیره)
  • • یوتیوب
  • • وبلاگ‌ها و انتشارات آنلاین دیگر
  • • رسانه‌های اجتماعی (لینکدین ، فیس‌بوک، غیره)
  • • ایمیل
  • • اشتراک اسلاید
  • • کورا Quora

[/su_list]

 

“چند تم هسته‌ای که قویاً به آن اعتقاد دارید را شناسایی کنید و چند سری محتوا در آن باره ایجاد کنید و سپس آن را در خانه آویزان کنید.”
سم مالیکارجونان

روی کیفیت و انسجام تمرکز کنید

برای اینکه بازاریابی محتوا جواب بدهد، مهم است روی کیفیت و انسجام تمرکز کنید. محتوایی که بازتاب ضعیفی از برند شما دارد را منتشر نکنید. در خصوص اینکه چند وقت یک‌بار برای مخاطبتان محتوای جدید منتشر می‌کنید منسجم باشید. بازاریابی محتوا یک بازی بلندمدت است. اما وقتی درست انجام شود، سود خوبی می‌دهد.

ایجاد و ارتقای محتوا هم هزینه وز مان بیشتری ازآنچه بیشتر مردم تشخیص دهند می‌برد. به همین دلیل، ما توصیه می‌کنیم با 1-2 نوع محتوای اولیه (مانند پست وبلاگ یا ویدئو) در 1-2 رسانه محتوای اولیه (مانند یوتیوب) شروع کنید. بعدازاینکه نتایج خوبی با انواع محتوا و رسانه‌های اولیه‌تان گرفتید، پیش بروید و به انواع محتوا و رسانه‌های دیگر بسط دهید تا به افراد بیشتری برسید.

 

“یک برند شخصی قوی منسجم، شفاف، و جامع و هدف آن خدمت به یک مخاطب خاص است. یک برند شخصی برای یک کارآفرین مهم است، چون بهترین راه برای به اشتراک‌گذاری پیام‌های معتبر شما و جذب قبیله خاص شما است!”
جنیفر گاتلیب

6. داشتن استراتژی رؤیت پذیری

انتشار محتوا در پلتفرم‌های خود شما یک راه عالی برای به دست آوردن مخاطبتان است، اما زمان زیادی هم می‌برد. یک راه سریع‌تر برای به دست آوردن مخاطبتان، از طریق دیده شدن توسط مخاطبان سایرین است.

در اینجا چند راه رایج برای افزایش روست پذیری آورده شده است:

مصاحبه و PR : به‌عنوان متخصص مهمان در پادکست‌ها ، اجلاس‌های مجازی، و نیز رسانه‌های سنتی مانند تلویزیون، رادیو، و مجله‌های چاپی مصاحبه شوید.

وبلاگ نویسی مهمان: مقالاتی برای وبلاگ‌ها و انتشارات آنلاین دیگری که مخاطب هدف شما می‌خواند بنویسید.

سخنرانی عمومی: در رویدادهای زنده، گروه‌های جلسه محلی، و کنفرانس‌هایی که مخاطب هدف شما حضور دارد سخنرانی کنید.

شراکت و سرمایه‌گذاری مشترک: ایجاد روابط سودآور دوطرفه با افراد و شرکت‌های دیگر می‌تواند فرصت‌های بسیاری به وجود آورد، من‌جمله وبلاگ نویسی مهمان، مصاحبه، سرمایه‌گذاری مشترک ، شراکت، و مراجعه مشتری.

“بزرگ‌ترین رشد، ویژگی دار کردن خودتان در انتشارات عمده است. اگر می‌خواهید در طبقه‌تان مقتدر و معتبر باشید، چه راهی بهتر از اینکه بهترین برند، شما را ذکر کند؟ این به شما بلافاصله اعتبار می‌دهد.”
آلیسس اوسانا

7. ساختن یک جامعه

به‌جای تلاش برای به دست آوردن مخاطب بزرگ و گسترده، تمرکز خود را به رهبر شدن در یک جامعه در یک طبقه خاص معطوف کنید. مخاطب هدف خود را تعریف کنید، و جامعه‌ای برای آن‌ها بسازید تا باهم تعامل داشته باشند، ایده به اشتراک بگذارند، از هم پشتیبانی کنند، و مستقیماً با شما ارتباط برقرار کنند.

در اینجا چند روش برای ساختن یک جامعه حول برند و کسب‌وکار شما آورده شده است:

گروه‌های فیس‌بوک: یک گروه فیس‌بوک خصوصی برای مخاطب و/یا مشتری‌های خود بسازید. این کار به شما فرصت می‌دهد تا به‌صورت روزانه در مکالمات معنی‌دار با مخاطب خود درگیر شوید، و مهم‌تر اینکه به آن‌ها محیطی می‌دهد که در آن می‌توانند باهم تعامل داشته باشند و از هم پشتیبانی کنند.

رویدادهای زنده: میزبان رویدادهای زنده شوید تا مخاطب و/یا مشتری‌هایتان بتوانند شخصاً با شما وقت بگذرانند. جلسات عادی، شام‌های خصوصی، کارگاه‌ها، کناره‌گیری‌ها، و گروه‌های ذهن برتر همگی راه‌های خوبی برای تحکیم روابط بلندمدت با مخاطب شماست.

سایت‌های عضویت: یک سایت عضویت بسازید که در آن به ازای یک هزینه ماهانه معین، مشتری‌هایتان به محتوای انحصاری، تماس زنده و/یا وبینار با شما به‌صورت منظم دسترسی داشته باشند و از طریق یک فروم یا گروه “فقط اعضاء” بتوانند باهم در ارتباط باشند.

“یک برند شخصی قوی، برندی است که سطح تأثیر بالایی دارد، که در این صورت منجر به تأثیرگذاری روی افرادی می‌شود که از شما پیروی می‌کنند. نکته کلیدی این است که از رسانه اجتماعی و سایر پلتفرم‌ها و محیط‌های اجتماعی برای ایجاد مکالمات مرتبط و معنی‌دار بین شما و افرادی که می‌خواهید روی آن‌ها تأثیر بگذارید بهره ببرید.”
مارک لک

برند شخصی خودتان را بسازید

اکنون بهترین زمان برای کارآفرین شدن است.به لطف اینترنت و تکنولوژی، عملاً مانعی برای ورود به کارآفرینی وجود ندارد. هر کسی می‌تواند به‌صورت آنلاین برند و مخاطب ایجاد کند، و محصولات و خدماتی برای فروش به مخاطب داشته باشد.

شما به‌عنوان یک خود اشتغال یا کارآفرین دارای رقبایی هستید. اما به‌عنوان یک برند شخصی خیر. وقتی شما یک برند شخصی می‌سازید، هیچ رقیب واقعی وجود ندارد. قطعاً افراد و شرکت‌های دیگری هم هستند که محصولات و خدماتی مشابه شما می‌فروشند، اما آن‌ها شما نیستند. درواقع، هیچ شخص دیگری در این دنیا نیست که دقیقاً مانند شما باشد. به‌عنوان یک فرد، شما 100% منحصربه‌فرد هستید.

به همین دلیل است که ایجاد یک برند شخصی خیلی قدرتمند است. وقتی شما یک برند شخصی می‌سازید، بلافاصله خودتان را از رقبایتان متمایز می‌کنید، چون شما با رقبایتان فرق می‌کنید.

“همه ما یک برند شخصی داریم، چه این‌طور فکر کنیم و چه نکنیم. بنابراین بگذارید به آن فکر کنیم. یک برند قوی برای من یعنی اینکه پیام شما قابل‌شناسایی باشد. وقتی شما چیزی دارید که بدان خاطر شناخته شده‌اید، رقابت درک شده کاهش می‌یابد. این خیلی است!”
کتی کلوتز -مهمان

اگه از این مطلب خوشت اومد میتونی توی شبکه های اجتماعی به اشتراک بذاری
Facebook
Twitter
LinkedIn
یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

من رو در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

جدیدترین مقالات

جدیدترین محصولات

پربازدیدترین مقالات

جدیدترین توییت های من