انگیزه اصلی آرکتایپ هیرو اثبات ارزش های خود است و بزرگترین ترس آنها شکست و نشان دادن ضعف می باشد. یک قهرمان در تمامی صحنه ها همچون میدان نبرد، صحنه سیاست و … سعی دارد اثری جهانی از خود به جای بگذارد و غالبا خود را در معرض خطر های بزرگی قرار میدهد.
برندی با آرکتایپ هیرو خود را با کیفیت و برتر از سایر رقبا تبلیغ میکند و در بازاریابی خود برای برقراری این ارتباط از تصاویر و رنگ هایی سرشار از قدرت استفاده میکند.
بدترین اتفاق ممکن برای کسب و کاری با آرکتایپ هیرو این است که رقبای نزدیک آنها از سطح بالاتری از کیفیت برخوردار باشند. در بررسی جوانب مثبت این آرکتایپ می توان به مصمم بودن، شجاعت و مهارت اشاره کرد و در مقابل، از جوانب منفی آن، گاها پرخاشگری و تکبر میباشد.
کلمات کلیدی و باورهای برند قهرمان
[su_list icon=”icon: chevron-circle-left” icon_color=”#540053″]
- هدف: تسلط و تخصص در زمینه ها به روشی که دنیا را به مکان بهتری تبدیل کند.
- استراتژی: تا حد امکان قوی و شایسته بودن.
- بزرگترین ترس: آسیب پذیری و ضعف.
- شخصیت: رقیب، به دست آورنده، مربی.
صفات اصلی: جنگجو، رقابتی، پرخاشگر، برنده، اصولگرا، ایده آل گرا، چالش پذیر، شجاع و مغرور
[/su_list]
درباره آرکتایپ هیرو
آرکتایپ هیرو معرفی کننده برند هایی است که در به دست آوردن نتایج مداوم موفق هستند. علاوه بر این، آنها هدف خود را به خوبی میشناسند و در راستای رسیدن به آن سخت تلاش میکنند و رویا های خود را تحقق میبخشند. دو شاخصه شایستگی و شجاعت محرک و عوامل اصلی موفقیت آنها هستند. دو آرکتایپ هیرو و آرکتایپ رولر (حاکم) اغلب به درستی تفکیک نمی شوند چراکه ویژگی های مشابهی میان آنها وجود دارد. مهم ترین ویژگی های مشابه میان این دو قدرت و اعتماد به نفس بالا است. شجاعت قهرمانان آنها را غیر قابل کنترل میکند. آنها همیشه برنده هستند هدف آنها ساختن جهانی بهتر است و اقداماتشان را دراین راستا انجام میدهند.
آرکتایپ هیرو کیفیت را وعده می دهد.
مشتریان به محصولات این برند ها اعتماد دارند و از کیفیت آنها راضی هستند. حسن اعتماد و انتخاب مشتریان برای این برند ها بسیار با ارزش است و به آنها حس برتری نسبت به رقبا را القا میکند. به همین دلیل آنها کمتر به سمت تبلیغات فان کشیده میشوند.
برندها و شخصیت های زیر نمونه ای از آرکتایپ هیرو هستند
برای برندینگ آرکتایپ قهرمان، رنگ بندی های زیر را پیشنهاد می دهیم